• banner1a.jpg
  • banner2a.jpg
  • banner3a.jpg

Import & export

 
Bij ons kunt u terecht voor ieder merk nieuwe of gebruikte wagen.
 
Onze specialiteit is het merk Dodge en wel alle modellen die er van dit merk op de markt zijn. Laat ons weten wat u zoekt en als wij (of onze leverancier) het gewenste model niet op voorraad hebben zoeken wij het voor u. Alsook regelen wij de import en inschrijving in België.
 
Voor alle andere merken Amerikaanse wagens, jong of oud , geldt hetzelfde.
 
U kan bij ons ook terecht voor een nieuwe of gebruikte Europese wagen. Het is mogelijk om uw droomaudi, -mazda, -vw, -peugeot of ......... in een ander Europees land te kopen en zo enkele duizenden euro's te besparen, of voor dezelfde prijs veel meer opties te hebben.
 
U geeft ons alle details van de door u gewenste wagen en wij proberen deze aan een zo gunstig mogelijke prijs te leveren.
 
Al onze wagens worden geleverd met een garantieverzekering van Europ Assistance van 1 of 2 jaar zodat u in heel Europa ,  in geval van problemen  ,geholpen wordt.
 

 

Homologatie of invoerprocedure en keuringen

 

Heeft u zelf een wagen in Amerika of ergens anders in het buitenland gekocht en u ziet tegen de invoerprocedure op ? Dan verzorgen wij graag deze vaak ingewikkelde Belgische homologatieprocedurevoor u.
Ook als de wagen nog in het buitenland staat kunnen wij voor u  het transport verzorgen. Of dit nu uit Amerika of een Europees land is,bij ons bent u aan het juiste adres.
Door samen te werken met diverse firma's vinden we voor u altijd het gepaste transport.
 
 
Ook voor de jaarlijkse autokeuring kan u bij ons terecht ;  wij kijken uw auto na ,  rijden ermee naar de keuring en dit tegen scherpe tarieven.
 

Contact

M.U.C. Motors

Nieuwstraat 76
2910 Essen

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FAX : 03 2364136

GSM Gerard : 
0032 472 502 888

GSM Nancy:
0032 47188.16.71